Vrijwilliger worden

Stichting Bootvluchteling biedt dagelijks concrete en praktische hulp in vluchtelingenkamp Moria op het Griekse eiland Lesbos. Wil jij vrijwilliger worden en mensen helpen op de plekken waar dit het hardst nodig is? Hieronder vind je onze vacatures.

In verband met de planning willen wij van je vragen om je niet eerder dan 8 weken voor je vertrekdatum aan te melden als vrijwilliger. Stel jij wilt vanaf 1 januari 2018 als vrijwilliger aan de slag dan kun jij je vanaf 6 november aanmelden. Weet je al langer van te voren dat je vrijwilligerswerk wilt doen? Wacht dan tot de juiste datum om je aan te melden. Voor die tijd word je aanmelding nog niet in behandeling genomen.

Vrijwilliger Psychosociaal Team

Voor het PSS team op Lesbos zoeken wij leerkrachten, psychologen en social workers. Als vrijwilliger ga je aan de slag met activiteiten op psychosociaal vlak.

Vrijwilliger Medisch Team

Voor het medisch team op Lesbos zoeken wij artsen en verpleegkundigen met uiteenlopende specialismen. Vooral huisartsen zijn hard nodig in het veld.

Vrijwilligersmanager Lesbos

Voor ons team op Lesbos zijn wij op naar een vrijwilliger die taken rond het huis oppakt en als vertrouwenspersoon voor vrijwilligers fungeert.