Acties

Acties

Help je mee? Een vluchteling die vastzit in een van de kampen in Griekenland kan steun hard gebruiken. Kom daarom voor onze stichting in actie!
Wat kun je allemaal doen? Organiseer een benefietavond, een sponsorloop, bak koekjes of hou een collecte. De opbrengst hiervan kun je aan Stichting Bootvluchteling doneren. Wat dacht je van een spreekbeurt? Iedereen kan meedoen. En wij helpen je graag.

Meld je actie aan! Om je te ondersteunen vinden we het belangrijk om van jouw actie te horen. Je kunt jouw idee vrijblijvend aanmelden door het formulier voor een actie of collecte in te vullen. Wij nemen dan contact met je op.

Aanmelden actie

Gaaf dat jij in actie wilt komen voor Stichting Bootvluchteling! Daar zijn we erg blij mee. Om je op weg te helpen met bijvoorbeeld posters en flyers, horen we graag wat je van plan bent. Misschien hebben we zelfs wel leuke of handige tips! Vul onderstaand formulier vrijblijvend in en je hoort zo snel mogelijk iets van ons.

Aanmelden collecte

Wilt u een collecte houden? We denken graag met u mee en komen graag in contact. U kunt onderstaand formulier invullen om uw collecte aan te melden. U kunt daarbij ook aangeven of u machtigingskaarten nodig hebt. De PowerPoint krijgt u in de ontvangstbevestiging meegestuurd. Afhankelijk van de datum en beschikbaarheid, kan een vrijwilliger op locatie een presentatie geven.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Hulpgoederen

Wij krijgen veel berichten van mensen die spullen willen inzamelen voor vluchtelingen in Griekenland. Als stichting kopen we lokaal in, om zo de lokale economie te steunen. Het is daarom niet mogelijk via ons goederen te doneren. Graag rekenen we op uw begrip.