Kom in actie!

Help jij mee? Een vluchteling die vastzit in een van de kampen in Griekenland kan steun goed gebruiken. Kom daarom voor onze stichting in actie! Organiseer een benefietavond, een sponsorloop, bak koekjes of houd een collecte. De opbrengst hiervan kun je aan Stichting Bootvluchteling doneren.

Zit je op school of heb je kinderen? Kijk dan bij onze scholenactie!

Meld je actie aan! Om je te ondersteunen vinden we het belangrijk om van jouw actie te horen. Je kunt jouw idee vrijblijvend aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan contact met je op.

Voorbeelden

Margriet van der Woerd zette eind 2017 alles opzij om volledig met The Good Million actie aan de slag te gaan. In totaal haalde zij maar liefst 72.000 euro op! Bekijk haar website of volg haar op Facebook.

Of bekijk hier het filmpje van Wouter uit Houten, die voor onze scholenactie in actie kwam. Door zijn actie kunnen kinderen in vluchtelingenkampen naar school.

Wouter komt in actie voor Stichting Bootvluchteling

SCHOLENACTIE | Achtjarige Wouter komt in actie voor Stichting Bootvluchteling 💪🏻De scholenactie is begonnen en Wouter uit Houten laat in onderstaande video zien hoe hij geld inzamelt voor kinderen in vluchtelingenkamp Moria.Wil je meer weten over de actie of meedoen? Ga dan naar de website: www.bootvluchteling.nl/scholenactie

Posted by Stichting Bootvluchteling on Saturday, September 30, 2017

Aanmelden actie

Gaaf dat jij in actie wilt komen voor Stichting Bootvluchteling! Daar zijn we erg blij mee. Om je op weg te helpen met bijvoorbeeld posters en flyers, horen we graag wat je van plan bent. Misschien hebben we zelfs wel leuke of handige tips! Vul onderstaand formulier vrijblijvend in en je hoort zo snel mogelijk iets van ons.

Aanmelden collecte

Wilt u een collecte houden? We denken graag met u mee en komen graag in contact. U kunt onderstaand formulier invullen om uw collecte aan te melden. U kunt daarbij ook aangeven of u machtigingskaarten nodig hebt. De PowerPoint krijgt u in de ontvangstbevestiging meegestuurd. Afhankelijk van de datum en beschikbaarheid, kan een vrijwilliger op locatie een presentatie geven.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Hulpgoederen

Wij krijgen veel berichten van mensen die spullen willen inzamelen voor vluchtelingen in Griekenland. Als stichting kopen we lokaal in, om zo de lokale economie te steunen. Het is daarom niet mogelijk via ons goederen te doneren. Graag rekenen we op uw begrip.