Integriteit

Heb je een opmerking of suggestie voor ons? Of wil je een klacht indienen of een melding maken van niet-integer gedrag? Dat nemen we zeer serieus. Hieronder lees je hoe en waar je jouw verhaal kunt doen.

Bij Stichting Bootvluchteling doen we er alles aan om zo integer, transparant en effectief mogelijk te werken. We vertrouwen hierin op onze medewerkers, vrijwilligers, samenwerkingspartners en andere vertegenwoordigers van de organisatie én op hun integriteit. Hierin is altijd ruimte voor verbetering en we willen het graag weten als iemand zich niet aan de richtlijnen houdt. Zo kunnen we hier iets aan doen.

Heb jij een klacht over Stichting Bootvluchteling? Of heb je een idee hoe we ons werk verder kunnen verbeteren? We nemen jouw mening zeer serieus. Dankzij jou kunnen we onze hulpverlening en organisatie verder verbeteren.

Klachten en opmerkingen kun je met ons delen via het contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je een melding maken van een misstand op het gebied van integriteit*? Dan kun je daar rechtstreeks en vertrouwelijk een melding van maken bij de Safeguarding en Compliance Officer, Fabienne Wijnen. Dit kan door een mail te sturen naar safeguarding@bootvluchteling.nl. Mocht je anoniem een melding willen maken, dan kan dat via dit anonieme formulier.

Alle meldingen worden officieel geregistreerd en vertrouwelijk behandeld. Als je je contactgegevens hebt achtergelaten, nemen we binnen één week contact met je op over je klacht.

*Voorbeelden van misstanden op het gebied van integriteit zijn: misbruik, uitbuiting, pesten, intimidatie, discriminatie, agressie, lastigvallen, geweld.

Deze regeling regelt de mogelijkheden en bescherming van werknemers die een misstand willen melden. Een werknemer is iemand die, met of zonder arbeidscontract, nu werk verricht of in het verleden heeft verricht voor onze organisatie. Als werknemer kan je een melding doen als je denkt dat er iets mis is in onze organisatie. Ben je een medewerker die een melding wil doen op grond van de klokkenluidersregeling, klik hier voor meer informatie over de klokkenluidersregeling.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over ons werk, onze standpunten of hoe je kunt helpen? In onze FAQ vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan