Vergeet hen niet: samen sterk voor Griekenland

Juist nú hebben mensen op de vlucht in Griekenland onze betrokkenheid en hulp zo hard nodig. Wij geloven in solidariteit met álle mensen op de vlucht. Helpt u mee, zodat zij niet vergeten worden?

Kom in actie

Elk mens in nood verdient een uitgestoken hand. Wij verlenen hulp aan de duizenden mensen die noodgedwongen gevlucht zijn en vastzitten aan de randen van Europa. In Oost-Europa en Griekenland geven we hen toegang tot medische en psychosociale zorg. Ook komen we in actie voor een eerlijker asielbeleid.

Samen kunnen we verschil maken. Daar geloven wij in! Om onze missies uit te voeren hebben we jouw hulp nodig. Steun ons nu als donateur en help ons blijven klaarstaan voor mensen die vergeten dreigen te worden. Help jij mee?

Help als vrijwilliger

Kom in actie als vrijwilliger: bekijk de verschillende functies en meld je aan.

Lees meer

Word donateur

Sluit je aan als donateur en draag bij aan medische en psychische hulp voor mensen op de vlucht.

Ik sluit me aan

Doneer eenmalig

Steun ons werk in Griekenland en Oost-Europa met een eenmalige gift.

Ik wil doneren

Over ons werk

Stichting Bootvluchteling staat voor het verlenen van humanitaire (nood)hulp. Waar systemen onmenselijk worden en compassie wordt verloren, daar komen wij in actie. Wij richten ons op mensen op de vlucht aan de randen van Europa. Wil je meer weten over wat wij doen? Lees dan verder over onze missies in Griekenland en Oost-Europa.

Lees meer

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan