Home Nieuws & verhalen Kom in actie voor mensen op de vlucht!

Kom in actie voor mensen op de vlucht!

12 jun
Nieuws

Veel vrijwilligers zijn momenteel actief bezig met het organiseren van acties om bewustwording te creëren. In het licht van de uitdagingen waarmee veel organisaties worden geconfronteerd bij het vinden van voldoende financiering, zijn we enorm dankbaar voor de onschatbare steun van mensen zoals onze vrijwilligers. Als je geïnspireerd bent om je eigen actie te starten, kan je contact met ons op nemen via e-mail op acties@bootvluchteling.nl. Je kunt hier meer informatie krijgen en je ideeën delen. Jouw betrokkenheid kan een grote impact hebben op het creëren van een betere toekomst voor mensen in nood.

PCT wandelen voor mensen op de vlucht

Dit voorjaar is Annick begonnen aan een ongelofelijke tocht van 4.286 kilometer, helemaal van Mexico naar Canada. Ze gaat deze uitdaging aan om geld in te zamelen voor de broodnodige zorg voor mensen op de vlucht. Annicks doel is om Stichting Bootvluchteling te steunen. Door je aan te sluiten bij Annick en haar wandeltocht te steunen, draag je bij aan de missie van onze organisatie en laat je zien dat je achter mensen in nood staat.

Steun Annicks reis, steun onze missie!

Annicks tocht is een bewijs van haar toewijding en inzet. Ze loopt gemiddeld 30 tot 40 kilometer per dag en brengt vrijwillig vijf maanden in een tent door. Toch hebben veel vluchtelingen geen andere keuze dan gevaarlijke reizen te ondernemen, op de vlucht voor geweld en vervolging. Met deze actie steunt ze, samen met haar donateurs, onze medische en psychosociale zorg aan mensen op de vlucht. Jouw donatie, of het nu een eenmalige bijdrage, een maandelijkse toezegging of per kilometer is, maakt een tastbaar verschil. Volg Annicks inspirerende avontuur op Instagram @annick_elise of bezoek haar website om op de hoogte te blijven.

Fietsen langs de grenzen van Nederland

Hester en Niloufar zijn een opmerkelijke uitdaging aangegaan om aandacht te vragen voor de vluchtelingencrisis aan de grenzen van Europa. Als artsen die werkten op het eiland Lesbos, hebben ze uit eerste hand de behoefte aan toegankelijke gezondheidszorg in deze kampen gezien. Om onze medische en psychosociale programma’s te ondersteunen, fietsen ze langs de grenzen van Nederland. Door deel te nemen aan hun laatste tocht in Zeeland op 17 juni, kun je actief bijdragen aan hun doel en het bewustzijn over de benarde situatie van vluchtelingen vergroten. Kijk hier voor meer informatie.

Laten we samen actie ondernemen, bewustzijn creëren en deze inspirerende mensen, die een verschil maken in het leven van mensen op de vlucht, steunen. Jouw bijdrage, hoe klein ook, helpt een betere toekomst te creëren voor hen die op zoek zijn naar een veilig thuis. Steun ons in deze belangrijke missie en laten we samen staan voor een wereld die veiligheid, medeleven en menselijkheid waardeert.

 

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan