Ben jij onze krachtpatser? powervrouw? superheld?

Ben jij onze superheld?

De voorjaarsvakantie is afgelopen en de kinderen in Nederland gaan weer terug naar school. Helaas geldt dit niet voor de kinderen in vluchtelingenkamp Moria op Lesbos in Griekenland. Daar dromen kinderen ervan om elke dag weer veilig en vrolijk naar school te kunnen gaan.

In december 2017 is ons Community Centrum (buurthuis) in kamp Moria geopend. Hier kunnen dagelijks kinderen en volwassen naar de School of Hope. Ook is de eerste bibliotheek geopend waar vluchtelingen boeken kunnen lezen, zodat zij zich verder kunnen ontwikkelen.

Wij zijn op zoek naar superhelden die in actie willen komen om geld jij op te halen voor deze nieuwe projecten! Help jij ons om met je klas €100,- op te halen, zodat tien kinderen in vluchtelingenkamp Moria een maand naar school kunnen gaan?

Kom in actie!

Bedenk een leuke actie die bij jouw groep past. Je kunt bijvoorbeeld lege flessen ophalen, koekjes bakken, een sponsorloop organiseren of een verkoopactie starten. Wij willen graag met je meedenken om de actie te laten slagen. Wij kunnen een promotiepakket opsturen of een persoonlijke presentatie bij jou in de klas komen geven.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag meedoen? Vul dan het onderstaande formulier in.

Meer informatie? Stuur een mailtje naar acties@bootvluchteling.nl

Aanmelding Scholenactie

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.