Ben jij onze krachtpatser? powervrouw? superheld?

Ben jij onze superheld?

De zomervakantie is afgelopen en de kinderen in Nederland gaan weer lekker naar school. Helaas geldt dit niet voor de kinderen in vluchtelingenkampen op Samos en Lesbos in Griekenland. Daar dromen kinderen ervan om elke dag weer veilig en vrolijk naar school en naar een dokter te kunnen gaan.

Deze goede zorg kost elke maand €20,- per kind. Dan kunnen we hen bijvoorbeeld medicijnen of huidcrème geven, middelen tegen hoofdluis, hechtmiddelen voor wonden, medische apparatuur, spullen voor lessen en leuke spelletjes.

Wij zijn op zoek naar superhelden die in actie willen komen! Help jij ons om met je klas €100,- op te halen, waarmee wij vijf kinderen in een vluchtelingenkamp goede zorg kunnen bieden.

Kom in actie!

Bedenk een leuke actie die bij jouw groep past. Je kunt bijvoorbeeld lege flessen ophalen, koekjes bakken, een sponsorloop organiseren of een verkoopactie starten. Wij willen graag met je meedenken om de actie te laten slagen. Wij kunnen een promotiepakket opsturen of een persoonlijke presentatie bij jou in de klas komen geven. De actie start nu en eindigt in de laatste week voor de herfstvakantie.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag meedoen? Vul dan het onderstaande formulier in.

Voor meer informatie kun je hier onze informatiebrief vinden.

Aanmelding Scholenactie

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.