HANDEN UIT DE MOUWEN VOOR SOLIDARITEIT!

Het vluchtelingenkamp op Lesbos kent onacceptabele gebreken. Samen steken we de handen uit de mouwen voor solidariteit! Doe je mee?

Geen druppel warm water. Geen medische zorg voor chronisch zieken. Slechte sanitaire voorzieningen. Gebrek aan voedsel. Gebrek aan veiligheid. Gebrek aan perspectief.

Een schrijnende, maar helaas realistische, schets van de situatie in vluchtelingenkamp Mavrovouni op Lesbos. Duizenden mensen leven elke dag in deze realiteit. Dit moet en kan anders.

De komende weken geven we je een inkijkje in het kamp, nemen we je mee in alle ernstige gebreken die het kamp kent en nodigen we je uit om onderdeel te worden van verandering. Wij geloven dat we samen echt verschil kunnen maken. En dat is hard nodig voor mensen op de vlucht.

Het is hoog tijd voor solidariteit! Steek samen met ons je handen uit de mouwen.

Doneer direct

Met jouw donatie kunnen wij onze handen uit de mouwen blijven steken voor mensen op de vlucht.

Doneer nu

Collecteer

Maak een digitale collectebus aan, deel je bus in je netwerk en zamel geld in voor mensen op de vlucht.

Klik hier en maak je bus aan

Vraag aandacht

Deel (onze) berichten over de situatie, organiseer een actie of geef een presentatie, zodat de aandacht niet uitdooft.

Vraag hier materialen aan voor je actie

Collecteren

Het is hoog tijd voor solidariteit! Daarom organiseren we dit jaar een digitale collecteweek van 1 t/m 7 juni. We zouden het ontzettend fijn vinden als je samen met ons de handen uit de mouwen steekt. Jouw hulp is nodig! Wil je meedoen? Klik op onderstaande button, maak je digitale collectebus aan, deel jouw persoonlijke motivatie en start met collecteren in je netwerk.

Klik hier en maak je bus aan

VRAAG AANDACHT

Blijf praten over de situatie. Deel (onze) berichten over de situatie op sociale media of in je netwerk, zodat de aandacht niet uitdooft. Organiseer een actie of geef een presentatie en vraag aandacht en donaties voor de mensen die onder deze erbarmelijke omstandigheden vastzitten in Griekenland. Promotiemateriaal nodig? Stuur een e-mail naar ons via acties@bootvluchteling.nl om posters, flyers of een PowerPoint over het werk van Stichting Bootvluchteling te ontvangen.

Sluit je aan

Met jouw hulp kunnen we blijven klaarstaan voor mensen op de vlucht. Steun ons werk met een eenmalige of periodieke donatie of ga aan de slag als vrijwilliger: alleen samen maken we verschil!

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan