Sowmedia WordPress specialisten

Jacoline Visser ging voor Stichting Bootvluchteling naar Kos. Diep onder de indruk kwam zij op een woensdag terug. Haar handen jeukten om een mooie website op te zetten. Hier begon zij donderdag mee en vrijdag was de nieuwe WordPress website live. Hoe dit zo snel kon? In haar dagelijks leven is Jacoline content manager bij Sowmedia…

Sowmedia? WordPress?!

Sowmedia, dat zijn wij, oftewel het Rotterdamse internetbureau dat verliefd is op WordPress. Dit is een CMS (moeilijke afkorting voor het moeilijke Content Management Systeem) dat iedereen vrij mag gebruiken. De code wordt gedeeld en hergebruikt. Iedere dag maakt de WordPress community WordPress een stukje beter. Delen is hierin vermenigvuldigen. Bij Sowmedia ontwikkelen we gebruiksvriendelijke en responsive WordPress websites. Ook verzorgen wij de WordPress hosting en WordPress onderhoud voor honderden organisaties. Daarnaast proberen we wat we leren te delen op ons blog. Dat blijkt erg aan te slaan en zo helpen we duizenden bezoekers elke maand een stukje verder. Hieronder een fotootje van ons. Heel veel succes gewenst Stichting Bootvluchteling!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf maandelijks op de hoogte van ons werk en de ontwikkelingen in vluchtelingenkamp Moria.