Kom in actie

Kom samen met ons in actie. Help een verschil maken in de onmenselijke situatie in Griekenland. Word vrijwilliger of steun ons werk als donateur. Of organiseer een actie en vraag aandacht - er is van alles mogelijk.

vader en zoon in vluchtelingenkamp op Lesbos

Geef tijd

Vrijwilligers zijn het hart van onze stichting. Alleen met jouw hulp kunnen wij klaarstaan voor mensen in nood. Wij zoeken het hele jaar door vrijwilligers die ons in Griekenland kunnen helpen. Al meer dan 3.500 vrijwilligers maakten met ons een verschil in Griekenland. Help jij ook mee?

Lees meer
dokter helpt jongetje in vluchtelingenkamp op Lesbos

Geef geld

Als stichting leven wij van giften. Met een donatie ondersteun je onze medische en psychosociale (nood)hulp. Je kunt eenmalig doneren of periodiek donateur worden. Daarnaast is het mogelijk om een gift voor meerdere jaren vast te leggen of ons als bedrijf of (kerkelijke) organisatie te steunen. Bekijk de mogelijkheden.

Lees meer
vrijwilliger van Stichting Bootvluchteling in eigen apotheek op Lesbos

Start een actie

Wil je je actief inzetten voor verandering? Organiseer dan een actie en vraag aandacht en donaties voor de situatie in Giekenland. Zet je in met je bedrijf, school, kerk of met wie je maar wilt. Wij denken graag met je mee en helpen je indien nodig aan promotiemateriaal of een spreker.

Neem contact met ons op
meisje met SOS Moria vlieger met uitzicht over kamp Mavrovouni op Lesbos

Raak betrokken

Raak betrokken bij onze missie. Blijf op de hoogte van ons werk en word donateur. Alleen met jouw hulp kunnen we blijven klaarstaan voor mensen op de vlucht.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan