Home Nieuws & verhalen Luxe olijfolie onder de kerstboom!

Luxe olijfolie onder de kerstboom!

10 nov
Nieuws

Kerst is onderweg! Bij de één staat lekker eten centraal, bij de ander cadeaus. Voor beide gevallen komt een fles luxe olijfolie goed van pas. Of het nu op tafel is, of onder de kerstboom. Met deze olijfolie van Olijfhelden betaal je bovendien een eerlijke prijs. Eerlijk voor jou én eerlijk voor degene die het heeft geproduceerd. De boer.

Opbrengst

Veel olijfboeren op Lesbos struggelen om overeind te blijven staan. Olijfhelden werkt direct samen met deze boeren om ze een eerlijke prijs te kunnen geven voor hun o zo fijne olijfolie. De opbrengst van de verkochte olijfolie gaat deels naar de olijfboeren. Een ander deel van de opbrengst gaat tijdens deze actie naar Stichting Bootvluchteling.

Laatste kans-actie

Dit is het laatste jaar dat we deze actie met Olijfhelden doen omdat Olijfhelden haar webshopdeuren eind December sluit (Olijfhelden blijft buiten de webshop om nog wel actief).

Je kunt zoveel flessen bestellen als je wilt (hoe meer flessen, hoe meer korting)! Voor jezelf, je moeder, je buur, of voor je vriend die zo van koken houdt. Een perfect cadeau voor onder de kerstboom 🎄.

Alle producten zijn biologisch en gemaakt van de unieke Kolovi olijf. De fles is in verschillende maten en vormen verkrijgbaar.

Ga naar www.olijfhelden.nl om te bestellen. Verzending buiten Nederland is ook mogelijk. Klik op de speciale Stichting Bootvluchteling-knop op hun website zodat een deel van het geld bij ons terecht komt. ✨

 

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan